Dansk jente suger en feit pikk. Blondine gaper stort over en grov pikk
449 visninger
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 3,50 out of 5)
Loading...
Dansk jente suger en feit pikk. Blondine gaper stort over en grov pikk

Mine danske venner sendte meg denne lekre snutt. Vi har noen ganger swinget oss sammen og de sender meg noen frekke klipp. Her er Ole og Maren igang. Ole har en grov pikk og Maren sliter med å gape over. Han elsker å se henne fylle munnen med pikken sin. Han ber henne se inn i kamera, sikker for at jeg skal se hennes kåte øyne. Hun gjør en god jobb i forsøkene på å sluke hele pikken. I mellom forsøkene slikker hun hele lengden og ballene med. Ole står bare å nyter bak kamera. Jeg vet hvor deilig Maren suger og blir ekstremt kåt når jeg ser hun jobber godt med lepper og tunge på en stiv pikk.

Vis kommentarer

KOMMENTARER

  • bjolg jan says:

    veldig bra. kanon.

    Embed
    Banner