Nydelig svensk amatør knulles i omkledningsrom på svømmehallen. Lekker blondine med deilig rumpe
1 573 visninger
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 1,00 out of 5)
Loading...
Nydelig svensk amatør knulles i omkledningsrom på svømmehallen. Lekker blondine med deilig rumpe

Herlige Sanna skal trene litt svømming. Hun blir imidlertid kåt i omkledningsrommet og jeg knuller henne. Følger etter henne med kamera inn i avlukket og ser hun bytter om. Hennes herlige kropp vises med flotte pupper og en stor deilig fast rumpe. Hun begynner å beføle seg selv og snart drar hun badedrakten tilside. Stiller seg med rumpa mot meg og ber meg knulle henne. Jeg er stiv så det er intet problem å presse kuken inn i hennes deilige våte fitte. Vi knuller i stillhet før hun suger og runker meg. Hun skal kle på seg med vil knulle mer og jeg kjører på bakfra igjen. Hun er nesten klar og setter seg på benken for å leke med seg selv. Jeg kommer bort og runker ut min sæd på badedraken hennes.

Vis kommentarer

KOMMENTARER

Embed
Banner