Ungt par filmer seg selv når de elsker, herlig rødtopp med store pupper fylles opp med sæd
382 visninger
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...
Ungt par filmer seg selv når de elsker, herlig rødtopp med store pupper fylles opp med sæd

Hei. Ville dele filmen jeg lagde med exdama. Vi bodde i en liten leilighet på Majorstua i Oslo og knullet hver eneste dag. Vi møtte hverandre på Bjørungs, men nå er det dessverre slutt. Denne rødtoppen gav meg gode minner. Her filmer jeg henne når vi har sex. Hun starter som vanlig med en herlig sugejobb, med sine sugende lepper. Deretter får jeg knulle henne hard bakfra. Hun stønner og kniper godt med musa. Når hun nærmer seg orgasme vil hun bli pult på vanlige måten og da fortsetter vi til vi begge kommer. Jeg fyller fitta hennes med sæd, som drypper ut og ned på sengetøyet.

Vis kommentarer

KOMMENTARER

Embed
Banner